Yhteystiedot

nolla-euro oy
AHDENKALLIONKATU 68
05820 HYVINKÄÄ

PUH.: +400-865 054

ALV rek.
Y-tunnus 2880858-9

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:280396 kpl

Tuotteet

110-1665-3 *** VARASTOSSA ***MELBOURNE CLASSIC BORDEAUX PLATINARENGAS IÄTÖN KLASSISEN TYYLIKÄS KOKONAISUUS, JOSSALue lisää »
« Takaisin

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käsittely

Tilauksen vahvistaminen vaatii asiakkaan rekisteröitymistä. Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee ilmoittaa oma nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Trajekt:in asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Trajekt saa käyttää asiakkaan ilmoittamaa sähköpostiosoitetta suoramarkkinointiin ainoastaan, jos asiakas on hyväksynyt sen. Rekisteröitymällä asiakas antaa Trajekt:ille luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin sähköpostin välityksellä (esim. tavallisella postilla). Trajekt T:mi pidättäytyy vastuusta, mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon yrityksen riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota Trajekt T:mi henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa, mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.
Trajekt T:mi pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle.

Rekisteriseloste (HetiL 523/99, 10 §)

Rekisterinpitäjä
Trajekt T:mi
Ahdenkallionkatu 68                                                                                                                      05820 Hyvinkää                                                                                                                                  Y-tunnus: 1848394-4

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Ulrich Hoefs  Puh.: 0400-865054

Rekisterin nimi
Trajekt asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteri on tarkoitettu Trajektin ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (nimet)
Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti) 
Tilaustiedot, tilatut tuotteet, tilauksen päivämäärä, tilaushistoria

Tietojen luovutus ja salassapito
Tietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot ovat tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelinjärjestelmään ja niihin on Trajektin henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla.

Lisätietoja asiakasrekisteri- ja tietoturvapolitiikastamme saat osoitteesta hoefsulrich@gmail.com